Besök och provningar

Välkomna till våra evenemang

Vi organiserar olika sorters evenemang för både privatpersoner, företag och föreningar. Välkomna att ta del av våra olika erbjudanden.

Studiebesök

Vi tar gärna emot studiebesök. Ett studiebesök innebär att vi beskriver bryggeriprocessen och att vi berättar om bryggeriets historia. Vi visar olika malt- och humlesorter som vi erbjuder till smakprov.

Pris: 100 kr/person upp till 15 personer, därefter gratis. Rabatterade priser i vår butik. 10-20 personer.

Tid: Ca 1 timme

Privatpersoner som inte har någon grupp att gå med ber vi kontakta oss så ordnar vi ett särskilt tillfälle.

Studiebesök med ölprovning på restaurang

Vi kan ordna studiebesök med ölprovning på någon av Alingsås restauranger. Samling på bryggeriet för studiebesök och sedan avfärd till Grand Hotel eller Stures där lättare smårätter avpassade till våra olika öl serveras. Även ölprovningar utan studiebesök på restaurangerna ordnas.

Pris:  ca 350-400 kr/person.  Minst 10 personer. Även större grupper, max ca 30 personer. Rabatterade priser i vår butik.

Tid: Ca 3 timmar

Har ni andra önskemål? Vi kan anpassa oss efter era behov.

Ölprovning i er regi

Vi kan även komma ut och besöka ert företag eller er förening och berätta om olika ölsorter och ölhistoria och hålla i en ölprovning i era lokaler. Ta kontakt med oss om detta är en lösning som passar er.  Pris efter överenskommelse. Referenser finns.

Ölbryggningskurs

Vill du lära dig att brygga öl? Anmäl dig här så håller vi en kurs när vi fått ihop  tillräckligt många anmälda. Kursen kommer förmodligen hållas på en lördag och tar en hel dag. Efter kursen får du med dig en del av den öl du själv har gjort.

Anmälan

Om något av ovanstående passar för dig, ditt företag eller din förening, hör av dig till oss på info@alingsasbryggeriab.se eller 0768-051313.